Sista middagen //

Nu är vi hemma i Sverige igen, det känns lite ångestladdat. Dessa fyra dagar har varit otroligt härliga, roliga och ett perfekt avbrott i vardagen. Jag tänkte visa er bilder från våran sista middag igårkväll. Jag kommer göra en sammanfattning av våran resa i Paris, en liten guide alla Elin senare.

  • Nu ska jag ta en lång dusch, packa upp och jag ser fram emot en ledig dag hemma i Stockholm imorgon. Sedan siktar jag fram emot nya utmaningar, det kommer hända en väldigt stor sak med bloggen i slutet av denna månad. Sedan så har jag en mailbox som kommer ta två dagar att gå igenom samt tillbaka på salongen på tisdag för att ta hand om mina underbara kunder.

ELINSPARIS

  • Jag och min älskling!

IMG_0049-2

ELINSPARIS1

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!