Frågor om Plumping Line //

hej vill först säga tack för en jätte bra blogg!

 1. Hur funkar dessa shampoo och balsam när man har extensions går de bra att använda dom??
 2. Är de vårdande för håret? blir håret mjukt och glansigt efteråt? kram
 3. Hej! Hur ofta måste man använda dem för att få resultat? Räcker det med två gånger i veckan? Och när man väl fått ett resultat, ska man då fortsätta använda sig av produkterna?
 4. När kommer dessa ut att köpa för allmänheten? & vart kan man köpa det? Behöver dessa produkter!!!!! Kram

1. Det går jättebra att använda dessa när man har extenstions. Men jag skulle nog inte rekommendera att göra det just för att när man har extensions så vill man inte att fästena ska växa ner för fort så man behöver göra om dom.

2. Håret känns jättefriskt och glansigt av dessa produkter, dom doftar också jättegott.

3. Man får tänka att håret växer ca 1cm i månaden, när du använder dessa produkter så är tanken att hårstrået ska bli starkare och du ska få mer hår. Alltså dom hårsäckar som ligger vilande ska kickas igång. Du använder dessa produkter hela tiden, två gånger i veckan och så länge du vill. Jag skulle nog göra ett test efter tre månaders användning. Mår ditt hår bra av produkterna, känner du någon skillnad? Håret kan växa snabbare, men det är inget revolutionerande som gör att håret ska växa flera cm mer än vanligt. Värt att lägga på minnet.

4. Du kan klicka hem dessa produkter HÄR, kommentera gärna så fort ni klickat hem dom och dela med er av era åsikter.

 

KM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej 🙂 jag har hunnit tvätta håret i dessa produkter tre gånger nu och haft i sprayen efteråt också. Balsamet gör håret jättemjukt. De luktar gott men ganska mycket och länge efter att håret torkat. När håret är torrt får det en ”lite kraftigare” känsla. Jag gillar dem än så länge 🙂

  Kristin 2014-04-22 00:56:15
  Svara
 • Hej Elin! Jag undrar om du har något tips på shampoo och balsam som är bra om man badar mycket i klor? Gärna något som även är bra för den som har fett och platt hår. Kram och tack på förhand!

  Vilma 2014-04-21 14:03:54
  Svara
 • Jag har tidigare fått höra av frisörer och vänner att det är bra att skölja håret med kallt vatten i slutet av hårtvätten för att få glansigare hår. Jag antar att fibrerna (?) sluter sig? Funkar det lika bra att blåsa håret kallt i slutet av hårföningen, är inte så skönt att duscha kallt.

  Nina 2014-04-21 13:06:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!