Prada Candy // Sensuell kärlek

PRADA

  • Jag fick med mig denna underbara doft hem från Paris – Prada Candy. 

Jag är helt galen i parfymer, jag har säkert ett tiotal flaskor hemma av olika slag. Jag köper oftast 50 ml, för då håller den bättre och det är okej att byta  då och då. Jag är mer en ”lätt” parfym tjej, min absoluta favorit är Viktor&Rolf FlowerBomb. Men när jag fick dofta på denna från Prada så blev jag helt till mig. En lättare sensuell doft som luktar helt magiskt. Men som med alla parfymer så luktar dom olika på olika personer, det tycker jag är spännande.

50 ml ligger på 789:- och kan köpas HÄR

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Elin 😀 Jag undrar om du skulle kunna tipsa om några bra plattänger? 🙂 Helst någon/några som kanske sliter lite mindre på håret, om det finns. Kram!

    Sofia 2014-04-21 17:23:04
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!