Vill du få ljust hår på 1 minut?! HÅRTIPS

COLORBUG

Innan ColorBUG White VS Efter ColorBUG White // 

 • Jag skulle vilja tipsa er om Kevin Murphys Colorbug White. Jag har skrivit om denna innan och det inlägget hittar du HÄR.  Så jag tog saken i egna händer och prövade denna på mig själv. Det jag gillar med dessa är att du kan ändra hårfärg (vilken färg du vill) bara på några minuter. Det är viktigt att veta att resultatet beror på din egna hårfärg. Men jag är redan blond, men jag är flerfärgad varm/guldblond med en mörkare ombre. Så jag ville bli vitblond på topparna men ändå ha kvar min ombre.

Till vänster är innan och till höger är efter. Nu valde jag att använda Colorbugen på topparna och flyttade upp min ombre lite så ni skulle se mer skillnad. Jag har så mycket hår så jag krämade inte på hela vägen, hade jag kört hela håret och mer så hade jag blivit vitblond.

 • Imorgon när jag tvättar håret så kommer allt försvinna, så du kan ändra hårfärg en dag om du vill?! Är du blond men med lite gula toner, då är denna perfekt för dig.
 • TIPS – spraya på en produkt med stadga innan du applicerar ColorBug
 • TIPS”Lås” färgen med hårspray efter applicering

JUST NU – Kan denna bli din för endast 153 kr HÄR!

IMG_0026

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej, måste börja med att säga att din blogg är helt fantastisk. Nu till min fråga
  Jag har blont, lockigt och risigt hår! Finns det några bra produkter (typ olika oljor) eller tips på hur man ska göra för att göra det mindre risigt?

  PS. Använder sulfatfritt schampo

  Lina 2014-04-21 19:32:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!