Elin Testar // DryNamic

 • I och med Sebastian-Eventet som jag var på så fick jag hem en otroligt generös goodiebag. Jag tänkte pö om pö visa samt recensera vissa produkter. Idag handlar det om Sebastian Drynamic – det är ett torrschampo som är perfekt för lata dagar och en jättebra grund till dina frisyrer.
 • Det är alltid svårt att välja torrschampo. Men jag kan verkligen rekommendera denna produkt till dig som vill ha lite stadga men ändå en uppfräschning av din frisyr. Denna har blivit min favorit i badrumshyllan och den får 4 av 5 i betyg. Det som gjorde att den inte fick fullpott är att jag upplever att den kan bli lite för tung om man ”råkar” spraya för mycket.

  Finns att köpa HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!