Kommentar värt att lyftas fram //

 • Jag är superglad att ni kommenterar och ställer era frågor. Jag svarar på så mycket som jag hinner, men ibland så tycker jag om er lite extra. Därför vill jag verkligen lyfta fram denna kommentar som jag fick här om dagen. Jag blir helt varm i hjärtat när jag läser detta, att jag lyckats att lyfta fram min kärlek till vissa produkter och att ha lyckats inspirera er att ta hand om era år. Jag vill också passa på att lyfta fram att mina kunder har blivit duktiga på att ta hand om sina hår. Andra eller tredje gången dom kommer till mig så märker jag så mycket på håren att dom kämpar med dom produkter jag rekommenderat under första besöket – vilket resulterar till att mina kunder kan få den hårfärg som önskas. 
 • Har under flera års tid använd kerastasé produkter, eller snarare missbrukat 😉

  Ingenting har varit så bra för mitt hår som deras produkter!
  Min frisör använder bara Kevin Murphy och har under en lång tid försökt få mig att åtminstone
  prova ett värmeskydd, ett schampo, eller om så bara oljan, men jag har varit envis och hållt mig
  till mina älskade kerastasé produkter, lite av rädsla för nytt då jag vet att det jag använt under
  flera års tid har gjort underverk på min kalufs! 🙂
  Varit inne på din blogg en hel del och förstått att även du är grymt impad av Kevin Murphy!
  Så, jag hade inget val! Jag bunkra upp med nya styling produkter och har under några månader tvättat
  mitt hår uteslutet med KM’s produkter och är helt såld! Känns jätteroligt att ha hittat någonting som
  jag tycker fungerar likvärdigt om inte ännu bättre på mitt hår.

  Ville mest bara dela med mig, då jag vet att många fortfarande envisas med att använda
  billiga skitmärke från Ica Maxi! Jag får rysningar bara jag tänker på det!
  Vill man bara få håret rent, går det liksom lika bra att använda YES diskmedel 🙂
  En del tycker jag är helt crazy som lägger dessa pengar på något som spolas ner i avloppet..
  MEN, vem vill inte ha ett snyggt, fräscht och hållbart hår.. 🙂

  Tack Elin för en grym blogg!

  elins

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Så bra skrivet 🙂 skulle aldrig byta tillbaka till billighetsmärken efter några år med redken 🙂

  Frida 2014-04-24 18:48:59
  Svara
 • Nämen 🙂 så glad jag blev när jag såg att du uppmärksammat min lilla kommentar! 🙂 tack!

  Emma 2014-04-24 06:33:18
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma!
   Ja, jag är jätteglad att du delade med dig detta.
   Keep up the good work!
   Kram Elin

   Elin Johansson 2014-04-24 12:21:47
   Svara
 • Jag har alltid varit sån som vill använda bra hårvårds produkter men jag verkar inte tåla dem. Jag provade kerastase förut men jag höll på o svimma av en hemsk klåda i hårbotten, jag försökte men det funkade inte till slut så det var bara att göra sig av med. Sedan provade jag Redken shampoo, efter bara 2 gångers användande av den så fick jag utslag hela kroppen, något nytt du använt/ätit fråga dem, mat el produkter, javisst enda nya var redken shampoo, bara o göra sig av med den. Jag är allmänt känslig så då vet jag inte om något annat än Apoteket shampoo funkar, så trist!

  sandi 2014-04-23 19:28:57
  Svara
 • Är Bed Head ett bra märke? 🙂

  Ebba 2014-04-23 18:47:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!