Välkommen sommar // TIPS för blondiner

ELINJOHANSON

Nu börjar alla sommarhår ramla in. Jag tycker det är så roligt att färga mina blondiner – men jag skulle vilja tipsa om hur du sköter ditt blonda hår bäst. 

 • Tvätta håret mer sällan, blonda hår är skörare än mörka hår. Vatten torkar ut håret mest, så ta det lugnt med tvättningen.
 • Detoxa håret en gång i månaden. Kör den detoxkur, alltså du behöver detoxschampo och du tvättar håret tre gånger på raken och sedan avslutar med balsam endast på topparna. Detta gör att gamla produktrester och avgaser mm försvinner och din blonda färg återfår sin lyster.
 • Föna håret rakt. Att föna håret med rundborste istället för att använda plattången gör att ditt blonda hår ser mer levande och friskare ut.
 • Använd gärna en hårvårds-serie som är anpassad för blondiner
 • BADA INTE I KLORVATTEN – ni vet nog varför.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • en fråga Elin 🙂 nu när sommaren kommer så blir det vel att man badar i klor någon gång för mig går det verkligen inte att undvika helt jag menar det är sommar och man ska bada med skolan så det skulle aldrig gå att aldrig bada i klor men blir håret grönt om man badar i klor eller kan man få bort det gröna på något sätt så , tacksam för svar?

  thyra 2014-04-24 19:53:47
  Svara
 • Hej jag har en fundering, jag jobbar på ett badhus/gym (friskvårdsanläghning) och ibland är det svårt å undvika att tvätta håret varje dag men jag försöker ändå ta hand om det! Men jag undrar om du har nå bra tips på schampo , balsam å inpackning ? Jag är ingen sån som överdriver med styling produkter mm så använder sällan plattång, fön mm slingar håret ca 2-3 ggr per år osv.. Skulle bli tacksam för hjälp och tips!!

  Helene 2014-04-24 15:01:06
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!