Nyheter från AMIKA // Love your hair

 • Jag vill bara snabbt förhandsvisa dessa nya skönheter från Amika. Som ni kanske förstått så älskar jag deras värmeverktyg och vill visa er två nya hårfönar som kommer bli otroligt populära. Jag kommer få hem en om några veckor men nu har jag bara fått se förhandsvisningen av dessa. HUR fina är dom inte? …som alltid
 • AMIKA 1

  Amika Power Cloud Force Dryer in Black Obliphica Print – Har vi den mest avancerade hårfönen du kan tänka dig. Den har en otrolig teknologi som kommer hjälpa ditt torra och skadade hår. Den väger mindre än ett halv kilo och har en motor som slår det mesta. Tack vare den 1875 watt motor så slår den bort upp till 70% mer vatten än vanliga hårfönar och är ett skonsammare alternativ. Du kan reglera hastighet, temperatur och passar alla hårtyper.

  AMIKA

  Amika – Power Cloud Force Dryer, Black & Bronze Obliphica – Här kommer den andra stjärnan. Denna skulle passa vilken hemmafixare som helst. Den väger ännu mindre än föregående och har precis samma teknologi, detta är kärlek rakt igenom.  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!