En total makeover //

 • Imorse hade jag söta Johanna hos mig. Hennes hår sjöng verkligen på sista versen tyckte vi båda. Så det var dags för en förändring, och det blev det. Hon gick ifrån ett slitet, fläckigt och torrt hår till superchic med en trendig LOBS ”lång page” och en skinande mörk färg mer skiftningar.
 • makeover

  makeover2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Jag tycker det vore intressant att veta priser på dina klippningar och förvandlingar då det vore kul att se vad det kostar 😀

  Emma 2014-04-27 23:32:37
  Svara
 • Hej Elin! Vill första tacka för en superbra hårblogg, och för alla tips vi får. Nu till frågan, jag är en naturligt blond, lite åt det rödblonda hållet har jag hört, och jag har tunt hår. Har nu hört talas om ett schampo och balsam som är från John Frieda och det heter sheer blonde – go blonder och är lite sugen på att testa det nu till sommaren för att få lite blekare hår. Dock är jag osäker på för det första om det verkligen funkar och hur bra märket är och för det andra om mitt hår skulle bli ännu tunnare av användning av detta? Vänder mig nu till dig eftersom du är väldigt kunnig inom detta. Tacksam för svar och ha en fortsatt trevlig dag!

  Linn 2014-04-27 15:35:38
  Svara
 • Hej!

  Har du tips på Shampoo mot mjäll? Varför får man ens de? Vad kan man göra mot håravfall?

  Sandra 2014-04-26 20:34:45
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!