VIDEO // Hur du gör en finish med torrschampo

[youtubeplay id=”WlUsBETmuds” size=”large”]

Jag vill varmt välkomna er till min nya Youtube-kanal – DIREKT LÄNK HÄR

Jag kommer börja göra videos till er, som ni väntat! Därför skulle jag behöva er hjälp, vad vill ni att jag ska visa? Jag kommer fokusera på enkla lösningar som ni kan åstadkomma med era hår hemma. Så kommentera gärna vad ni skulle vilja se och vad ni skulle behöva lite tips&trix med?!

Nästa vecka kommer det hända en STOR händelse med bloggen, jag hoppas ni är lika exalterade som jag är. Jag håller det hemligt än så länge, men ni kommer garanterat ÄLSKA DET! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej!

  Jag skulle vilja se en föning med rundborste. Försöker lära mig det just nu och har svårt att hitta en teknik. Sedan vad man ska ha i för produkter och vilken ordning. (Gärna för tunt hår)

  Sedan, tack för en superblogg. Du har gett mig inspiration till att ta hand om mitt hår efter år slarv. Inga mer hemmafärgningar och schampoon från Ica. Nu börjar kampen för ett tunt hår som går av, mot ett friskt hår som förhoppningsvis kan bli lite tjockare utan löshår.

  Madde 2014-04-27 07:40:40
  Svara
 • skulle gärna vilja se hur man plattar håret så det blir glansigt & fint. att inte kortare slitna hårstrån sticker ut så det ser stripigt ut 🙂

  Tilda 2014-04-26 13:46:04
  Svara
 • Hej..
  Jag har precis klippt mig kort från att haft långt ner till svanken. Jag skulle vilja ha lite bra tips på coola staplade kortklippningar. Just nu drar jag bara bak min lugg som är bara lite längre än nacken som en bulle liksom. Lite sommarfräscha tips hoppas jag på:-)
  Kram Malin

  Malin 2014-04-26 08:05:05
  Svara
 • Vill gärna se hur du fönar håret med en rundborste så det blir fina lockar 🙂

  Lina 2014-04-26 07:18:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!