Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Måndags-stress //

Har miljoner saker på schemat och har knappt hunnit med en tredjedel av det idag. Denna vecka är riktigt intensiv och måste vara 200% på salongen samt har jag massor med saker som måste bli klar utöver det. Därav min dåliga bloggning idag, men jag är lite flitigare på Instagram (StyleElin) – så följ mig där också.

DAGEN

Men min dag hittills har bestått av: 

bild-4-2-kopia1

Mellis i farten från Blueberry

bild-2-15

Började morgonen med att få detta bud – ska hugga in i dessa produkter i veckan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Elin Johanssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!