Första inlägget // Välkommen

Jag vill tacka alla underbara som kommenterat på Facebook, Instagram (StyleElin) och till er som hört av er – jag är så otroligt glad över att få bli en del av  Damernas.se. Detta ska bli så roligt att fortsätta inspirera er läsare till bättre hårvård, tips och tricks för er som vill med enkla medel fixa era hår fina i vardagen och tipsa er om dom produkter som kommer vara eran högra hand till önskat resultat.

 • Jag vill också tipsa er om att jag har startat en Youtube-kanal där jag kommer ge er tips och visa olika knep för lyckad styling hemma. HÄR kan ni skickas direkt till min kanal.
 • Jag kommer bjuda på step by step guider- ni kan gärna kommentera detta inlägg på det ni vill ha tips på?!

Jag är redo – ÄR NI?!

damernas

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Välkommen hit till damernas 🙂

  Jenny Warsen 2014-04-30 08:51:39
  Svara
 • Hej! Först vill jag bara tacka för en super bra och fin blogg!
  Jag har en fråga, på alla bilder på dina kunder så verkar håret vara så ”perfekt”, det är inte ett enda hårstrå som sticker upp på huvudet eller på sidorna. När jag fönar mitt hår, även fast jag fönar uppifrån så att jag fönar liksom ”ner” det, så sticker det alltid upp och ut massa hårstrån på mig, som att jag gnidit mitt huvud mot något.. Ska man använda någon produkt? Någon speciell borste? Otroligt tacksam för svar!
  (Skickar kommentaren igen nu i bloggbytet;))

  Anna 2014-04-29 22:12:02
  Svara
 • Du är så välkommen hit! 😀

  Johanna 2014-04-29 21:03:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!