Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Valborg!

Denna dag har varit lika stressad som alltid men jag passade på att ta en lunch med bästa vän. Vi åt en otroligt god lunch på Fresco och sedan shopping på Zara. Det är sällan jag hinner en lunch mitt på dagen, så detta var lyx.

Jag har jobbat på salongen fram till nu och jag ska faktiskt inte göra någonting ikväll. Jag åker hem till Gävle över helgen och bara ta det lugnt, jag ska jobba mycket med förberedelser till bloggen och umgås med min familj.

  • Energin är på topp, livet är precis så det ska vara och jag är så lycklig med allt som händer just nu -#lovelife

Nicoleelin

 

En smashing vän och en trött Elin – haha

IMG_0006

En av Stockholms bästa sallader! Fresco på Östermalm. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Elin Johanssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!