HÅRTIPS // genomskinlig snodd

ponytail

 

Jag skulle vilja tipsa er om den genomskinliga snodden. Jag tycker det är så fult när man ser en tjock snodd när man ska sätta upp håret i valfri frisyr. Idag hade jag en riktigt dålig hårdag, hade inte tid att tvätta håret så jag tänkte att en low-ponytail skulle passa perfekt.

 • Jag tuperade allt hår från botten
 • Sprayade hela håret med torrschampo
 • Borstade håret med en mjuk svinborste bakåt och nedåt
 • Slöt hela håret med den genomskinliga snodden och tog fram lite hår mot ansiktet

IMG_0002-2

 

Här är snoddarna – dom kommer i tiopack och kostar 29 kr för ett paket. Du hittar dom HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin jag funderar över hur det fungerar om man vill boka dig samt om du har ngn ungefärlig prislista över vad det kostar. Jag tkr du är grym på det du gör och är lite småsugen på att bli lite extra fin inför studenten

  Josephine 2014-05-01 22:22:26
  Svara
  • Svar på Josephines kommentar.

   Hej!
   Men tack snälla, va roligt att du gillar det jag gör. Jag är tyvärr fullbokad till hösten och har för närvarande stängt min bokning för nya kunder. Men du är varmt välkommen att återkomma i höst för mer information då.
   Kram Elin

   Elin Johansson 2014-05-02 23:48:08
   Svara
 • Hej! Jag har ett problem som jag bråkar med i princip varje morgon! Jag har nämligen en virvel uppe på bakhuvudet, på andra sidan av vad min bena går, och varje morgon efter att jag sovit ser jag helt skallig ut vid den virveln då håret blivit helt platt där bak och virveln har kommit fram till max. Brukar fixa det här med att spraya lite vatten och sedan föna upp håret där bak igen, men det är lite omständigt att göra varje morgon… Några tips?! Kram!

  Hanna 2014-05-01 19:59:38
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!