3 orsaker att … klippa av håret

Det här med att klippa håret kan både vara en mardröm för vissa och livsavgörande för andra. Men jag tänkte ge er lite tips på fördelar för dig som väljer att göra årets klipp:

  • Tänk dig att bli av med ALLT slitet hår?! Tänk att håret kommer bli helt återställt och du kommer inte behöva oroa dig för torra, trasiga toppar. Den känslan är obeskrivlig, tro mig. 
  • Du kan välja vilken färg du vill. Du är brunhårig och drömmer om att få en blond och fin hårfärg. Men du vet att dina slitna toppar står i vägen – varför inte klippa av allt slitet så du kan få den hårfärg du vill?! Det är inte svårare än så – då får du både en ny hårfärg samt en ny snygg frisyr.
  • Varför följa strömmen? Varför ska du se ut som alla andra? Genom att klippa av en hel del så kanske du inser att du passar i olika korta frisyrer som du inte trodde? Tänk att en frisyr ska lyfta dig, ditt utseende och framhäva DIG. Det är så många som gömmer sig i ett slitet och långt hår – till vilken nytta?

ELINSSTYLING

 

Denna tjej klippte jag för några månader sedan och hon hade JÄTTELÅNGT hår. Helt jämnlångt och ingen frisyr. Jag fick klippa av 15 cm och skapa en frisyr. Hon har fortfarande långt hår, men nu äntligen kan hon styla håret, lockarna håller och hennes ansikte syns (innan var det täckt) av allt hår som föll fram. Det gör mycket med en bra klippning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!