Läsarfråga // När allt känns hemskt?!

Hej Elin!
Jag bor nere i Malmö men hade nästan kunnat åka till Stockholm bara för att få håret fixat av dig! =) Men det är ju lättare sagt än gjort, så jag hoppas du kan ge mig tips såhär över nätet.
Jag har suuuupertunt och fint hår och har färgat det väldigt mycket, både hemma (när man var ung&dum) och hos frisör. Sist jag var hos frisören pallade inte mitt hår mer. Där det var som mest slitet bröts håret av :( Så högst upp på huvudet har jag hår som är ca 15 cm, och längderna är till axlarna.
Jag känner att jag inte hittat någon frisör jag kan lita på riktigt.
Just nu försöker jag bara låta håret vila. Ingen plattång, ingen fön, inga onödiga produkter osv, men eftersom håret av ”av” på vissa ställen och jag har utväxt ser det HEMSKT ut!
Så jag undrar vad du har för tips.. Vad ska jag med tunt, ojämt hår ha för färg? Ska man ha olika nyanser/slingor eller en heltäckande färg? För att få håret att se mer tjockt och jämt ut!
Är det väldigt slitsamt för håret att färga med tex brun hårfärg?

Tack för en bra blogg Elin!

 

Hej fina du!

Tack snälla för dom fina orden, va roligt att du tittar in här. Självklart ska jag försöka ge dig lite tips.

 1. Det viktigaste du kan göra är precis det du gör. Låta håret vila och boosta med hårprodukter som gör ditt hår gott. Ha tålamod, lika lång tid du har misskött ditt hår – lika lång tid kommer det ta att få tillbaka det.
 2. Jag skulle nog inte rekommendera att färga håret men är det så att du känner att hårfärgen är hemsk. Så gå till en frisör som verkligen vet vad hon/han gör. Utgå från din egna hårfärg och färga utifrån det.
 3. Allt som har med uppljusning att göra (t.ex) bleka håret – GLÖM DET.
 4. Att ha en mörkare hårfärg gör att håret upplevs fylligare och tjockare
 5. Må bra – det viktigaste är att du mår bra på insidan. Det kommer göra att ditt hår växer bättre och blir starkare.
 6. Här under har du tips på bra hårprodukter som kan hjälpa dig

Stort lycka till!

Skadat hår

(t.v) 1.LÄNK.2.LÄNK.3.LÄNK.4.LÄNK.5.LÄNK

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!