Messy bob // din hjälp till en finare page

messybob

messy bob

(t.v) 1.LÄNK.2.LÄNK.3.LÄNK.4.LÄNK

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej 🙂
  Jag undrar vad du skulle rekommendera för värmeskydd när man ska göra en messy bob?

  Rebecca 2014-12-08 20:16:14
  Svara
 • Hej Elin!
  Vilka drag kännetecknar om man passar i ljusblont hår?
  Jag är blondette och har alltid velat ha ljust hår men vet inte om jag passar i blont hår. Tycker att det väldigt snyggt med silverblont hår som hon i Game of Thrones om du har sett det. Tack på förhand 🙂

  Anna 2014-05-04 10:11:51
  Svara
 • Hej Elin!!

  Har en fråga till dig! Jag kör olja + inpackning för torrt hår 2 gånger i veckan nu efter färgen sist, detta gör såklart mitt hår väldigt fettigt! Har du tips på något schampo som gör håret riktigt rent?!

  Ha det bra!

  Sabrije 2014-05-03 21:44:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!