Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Messy bob // din hjälp till en finare page

messybob

messy bob

(t.v) 1.LÄNK.2.LÄNK.3.LÄNK.4.LÄNK

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej 🙂
  Jag undrar vad du skulle rekommendera för värmeskydd när man ska göra en messy bob?

  Rebecca 2014-12-08 20:16:14
  Svara
 • Hej Elin!
  Vilka drag kännetecknar om man passar i ljusblont hår?
  Jag är blondette och har alltid velat ha ljust hår men vet inte om jag passar i blont hår. Tycker att det väldigt snyggt med silverblont hår som hon i Game of Thrones om du har sett det. Tack på förhand 🙂

  Anna 2014-05-04 10:11:51
  Svara
 • Hej Elin!!

  Har en fråga till dig! Jag kör olja + inpackning för torrt hår 2 gånger i veckan nu efter färgen sist, detta gör såklart mitt hår väldigt fettigt! Har du tips på något schampo som gör håret riktigt rent?!

  Ha det bra!

  Sabrije 2014-05-03 21:44:29
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!