Mina bloggläsare’s hårproblem //

I detta inlägg frågade jag er om era hårproblem, det har varit en jätterolig läsning så jag tänkte lyfta fram några. Jag tror alla har problem med sitt hår på olika vis, lika många vis har vi att komma på hur vi ska göra för att bota dessa. Tack till er som delade med er!

 1. Jag har lockigt hår och kör nästan konstant på tofs då håret är sååå fluffigt annars! Jag kan göra om min tofs MINST tio gånger per dag
 2. Hej! Jag har ett problem som jag bråkar med i princip varje morgon! Jag har nämligen en virvel uppe på bakhuvudet, på andra sidan av vad min bena går, och varje morgon efter att jag sovit ser jag helt skallig ut vid den virveln då håret blivit helt platt där bak och virveln har kommit fram till max. Brukar fixa det här med att spraya lite vatten och sedan föna upp håret där bak igen, men det är lite omständigt att göra varje morgon… Några tips?! Kram!
 3. Jag har mycket virvlar i hela mitt hår men det jag inte klarar av är när ”luggen” har sina egna virvlar åt varsitt håll. Jag plattar ALLTID och då menar jag verkligen alltid min ”lugg”, varje morgon annars är min dag är förstörd. Dock slitter ju all dess palattnig på håret otroligt mycket. Även fast jag alltid använder ett mycket bra värmeskydd har mitt underhår gått av och nästan vägrar växa ut riktigt igen känns det som. Men men det finns inget att göra åt det så länge som jag fortsätter att plattar de. Mitt övriga hår som är halv lockigt brukar jag för det mesta ha så. Men det är ett tidskrävande jobb att få mina egna lockar fina dagarna efter jag duschat. Jag får alltid kliva upp tidigt för att hinna fukta hela håret och spraya i saltvattensspray. Tur att jag gillar att styla håret eftersom jag själv utbildar mig till frisör. Annars hade jag nog aldrig lagt ner all den tid som jag nu gör.
  Du har en superbra blogg och verkar vara en riktigt grym frisör!
 4. Jag avskyr när håret vid luggen lägger sig helt slickat mot pannan/ansiktet hahaha, så jag måste alltid ha lite volym vid luggen och få bak håret en aning annars kan det förstöra hela frillan haha. Har ganska äggformat huvud så om luggen ligger slickad ser det värre ut hahah
 5. Något jag inte klarar av är fettigt hår. När jag var yngre gick jag inte utanför dörren om jag inte duschat håret. Nu tackar jag världen för tillverkningen av torrschampo. Använder jag inte det ser jag ut som att jag badat i olivolja med världens plattaste hår. Men nu kan jag iaf gå två dagar utan att duscha håret ,allt för att spara tid!

event10 (1 av 1)

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Visst är torrshampoo kanon, det ser bättre ut, men den känns absolut inte bättre, håret blir strävt och känns som att man har en hjälm på sig,man kan knappt dra igenom håret bakåt utan det känns stelt och strävt bara. Jag har provat en hel del och de alla ger den känslan tyvärr. Samt att när man börjat få fett så upplever jag att det börjar klia i hårbotten och öser man då på med torrshampoo så kliar det fortfarande.

  Sandra 2014-05-04 11:43:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!