Ska du på solsemester? – Jag har lösningen

Snart är det dags för lata dagar i solen och ni som bokat charter i sommar kommer stöta på problem att hålla håret vårdat. Solen är både huden och hårets fiende och lika så att vi smörjer in kroppen med solskyddsfaktor så måste håret också skyddas.

Därför vill jag presentera några nyheter från Wella Professionals:

IMG_0010-3

 

Det handlar om tre produkter från Wella Professionals som innehåller schampo, balsam och leave-in spray. 

wellaSchampot och balsam innehåller vårdande ämnen som försiktigt hjälper att avlägsna föroreningar från solkräm, salt och klorvatten. Ett plus är också att dom återfuktar och återställer hårets balans.

wellaprofHär har vi en produkt som jag verkligen gillar. Detta är motsvarigheten till solkräm (fast för håret). Denna sprayar du i under dela dagen på stranden eller när du vistas i solen. Ska du vara ute och hålla på i trädgården så är en leave-in spray ett måste om solen är på topp. Sprayas innan solning och under hela dagen. Dessa produkter är optimalt för dig som ska vara i kontakt med sol, bad och värme. Ditt hår kommer tacka dig!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin!
  Jag har använt Kerástse i ca två månader nu men ärligt talat så märker jag ingen skillnad och har därför ingen lust att lägga pengar på det igen.
  Jag har märkt att du är väldigt inne på Redken och Kevin Murphy produkter, så jag undrar om du har något bra tips på schampoo/balsam/inpackning till mig. Jag har väldigt tjockt och rätt så torrt hår, har även färgat det ett antal gånger. Finns det något bra som kan få det lite mer glansigt och livfullt?
  Jättetacksam för svar!
  Kram

  Johanna 2014-05-06 23:03:03
  Svara
 • Saknar dina bilder som du tar på dina kunder där man får se alla vackra hårfärger, klippningar o frisyrer…

  Anonym 2014-05-06 18:30:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!