Frisyrtips för dig med lång/smalt ansikte

smalt ansikte

 

 • Lugg, lockar och en lång bob – helt rätt

ovalt ansikte

 

ovalt

 

ovaltt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej vilka frisyrer passar en bäst när man har brett ansikte. Alltså ja är kraftig o har ett mulligt ansikte o jag undrar vilken frisyr som kan passa mig.

  Viktoria 2014-05-30 15:36:01
  Svara
 • Hej Elin! Det är så att jag har problem med att mitt hår blir fett oerhört lätt. Förut tvättade jag håret varje kväll och då hann håret bli fett redan på förmiddagen. Jag fick tipset att vänja mitt hår att tvättas var 3e dag, det har jag gjort i ett halvår nu men håret blir fett redan efter en hel dag. Så dagrarna därpå får jag använda mig av lite torrschampo och även sätta upp håret i en toffs eller fläta, vilket jag inte tycker om. Har du något bra tips på hur jag ska göra för att hålla fettet borta?

  Julia 2014-05-07 17:46:06
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!