Resultat av hårprodukter? Vad ska man tänka på?!

Hej Elin!
Jag har använt Kerástse i ca två månader nu men ärligt talat så märker jag ingen skillnad och har därför ingen lust att lägga pengar på det igen.
Jag har märkt att du är väldigt inne på Redken och Kevin Murphy produkter, så jag undrar om du har något bra tips på schampoo/balsam/inpackning till mig. Jag har väldigt tjockt och rätt så torrt hår, har även färgat det ett antal gånger. Finns det något bra som kan få det lite mer glansigt och livfullt?
Jättetacksam för svar!
Kram

Hej du!

Hårprodukter är inte magi och det kan ta upp emot ett år innan håret och hårbotten har vant sig med produkter du väljer att använda. Det finns ingen produkt som ”botar” dina problem, men produkter är en hjälp till att håret inte ska se värre ut eller bli mer förstört än vad det redan är.

 • Valet av märke är helt upp till en själv, det är precis som att välja parfym – en smaksak.
 • Jag rekommenderar dom produkter som jag gillar och lyfter fram dom. Vissa tycker att t.ex ett Dove schampo från Ica är bra och vissa tycker att det är förödande för deras hår.
 • Har du väldigt tjockt hår så är det jätteviktigt att du sköljer ur produkterna ordentligt, finns det produktrester kvar i hårbotten så kan det resultera till mjäll eller irriterad hårbotten.
 • Har du färgat hår så måste du tillföra extra proteiner så hårfärgen håller och bibehåller sin lyster. Vilket du får från leave-in spray.
 • Har du torrt hår behöver du extra återfuktning, vilket du får från olja, inpackningar och leave-in alternativ.

Det gäller att hitta en serie och metoder som passar dig och din livstil. Det är svårt att rekommendera specifikt till dig eftersom jag inte har sett eller känt på ditt hår, men här har du en liten guide på hur man ska tänka.

Stort Lycka till!

wpid-DSC_0753.JPG

 

Här har du en serie som är MAGISK när du har färgat/behandlat hår. Innehåller schampo, balsam, inpackning och leave-in spray. Redken Color Extend!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!