Heja Sverige

Har avslutat den sjätte arbetsdagen för denna vecka. Är helt slut, men jag ska försöka vara uppe lite till och se när Sanna kämpar för Sverige i ESC. Blev sushi till middag och godis från Hemmakväll, Sveriges absolut bästa lösgodis – eller hur? 

Denna lördag bjöd på kunder med så fina hår som jag fick chansen att göra ännu finare. Jag kommer visa er allt imorgon, men ni kan kika in på min Instagram (StyleElin) för mer bilder under dagen. Jag ska även in och ta en kund imorgon, inte vilken kund som helst – Sveriges absolut bästa skådespelerska!

Jag vill även inflika att jag är så otroligt glad att alla ni tittar in här varje dag, ni ger mig så mycket glädje.

bild 4-2

IMG_0018-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hejsan, jag vill bara säga att du har en helt fantastisk blogg Elin. Jag ramlade in här av en slump förra veckan då jag låg sjuk och inte hade ngt att göra. Men du förgyllde mina dagar med inlägg som var informativa, bilder som var tydliga och belysande och framförallt skapar du en lust och intresse i dina inlägg. Att du har ett stort professionellt kunnande gör också sitt till i dina inlägg. Tack för en verkligt fin blogg, tack för din proffessionalitet! Din blogg fyller verkligen en funktion och är meningsfull. / Sara W

  Sara w 2014-05-11 09:41:01
  Svara
  • Svar på Sara ws kommentar.

   Hej Sara!
   Men åh, tack snälla – du är ju för söt. Så roligt att du upplever bloggen på det sättet, det gör mig verkligen glad.
   Stor KRAM <3

   Elin Johansson 2014-05-11 14:35:33
   Svara
 • Snälla Elin hjälp mig!!
  Jag vet inte hur jag ska få mitt hår bra! Det är lockigt (alltså nästan afro) , blont och risigt och jag vet det här med att inte duscha för ofta men klarar max 3 dagar innan jag känner mig äcklig och när man tränar varannan dag blir det ju ännu värre 🙁 tacksam för svar <3

  Lina 2014-05-10 23:42:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!