Eurovision hairstyles – Elin tycker

Igår var det Eurovision i Danmark och tror att halva svenska folket satt bänkade hemma, även jag. Jag slocknade visserligen innan programmet var slut men jag förstod nästan att Österrike skulle vinna – vilken röst. Men under programmets gång så reflekterade jag lite på artisternas frisyrer. Det är inte så mycket blekta hollywood svall längre utan artisterna ser mer till helheten. Att allt ska passa ihop och det gör att hela looken känns genomtänkt.

5444876-3x2-700x467

Här har vi Ukrainas bidrag – Jag älskade klänningen, men håret känns för ”vakna upp” frisyr. Eftersom hon sprang runt mestadels av tiden så tyckte jag att håret flög omkring lite för mycket och såg mest risigt ut. Jag fick känslan av att helheten var medeltida-tjej som springer barfota och är lite oskyldig. Det hade varit snygg med några tvinnade partier så ansiktet kom fram mer och håret höll sig lite mer på plats.

Eurovision-2014e

Italiens bidag var det ända som jag stack ut mest i styling-väg. KLÄNNINGEN, hur hon bar upp den samt uppsättningen med kronan som var lite grekiskt inspirerat var helt topp notch. Denna outfit samt frisyr var min absoluta favorit!

sanna

Sen har vi finaste Sanna som kom på tredje plats. Klänningen i ESC var helt underbar och det hottade upp henne ordentligt. Sen någonting jag har tänkt på är att hon passar så bra i kort hår, men det kan kännas lite ”tantigt” just för att hon har ett mer vuxet utseende än hennes ålder. Luggen och hårfärgen är tipp topp, men dom vippiga topparna gör bara att det ser ut som att hon har peruk på sig. Men helheten, SÅ FIN!

image1

Här är vinnaren av ESC, vilken röst – vilken klänning och vilken look. Jag lämnar skägget här, tror det är mer omtalat än något annat. Men hon har lyckats, snygga vågor, perfekt hårfärg och lagom längd. ALLA RÄTT!

imagel

Ingen missade tvillingarna som satt ihop med håret? Haha – tyckte detta var så tråkigt. Luggdelen kanske inte var så snyggt, skulle nästan varit bättre om dom hade satsat helhjärtat på en hög ponytail och skippat luggpartiet.

image

Haha, ja var ska jag börja? MEN, jag älskar att dom går helt på den Polska känslan och jag bara AVGUDAR flätan som är utsmyckad med tyger och olika accessoarer. SÅ snyggt och så inne i tiden – BRA jobbat. 

imageh

När pojkklippningen får sin fulla rätt. Platinablond hår är hett just nu och jag gillade att hon har en klippning utan några krusiduller, ingen lugg eller osymmetriskt parti – utan rent, kort och med en bra färg. Passade henne som handen i handsken!

AP4_8842

Är det bara jag som tänker Narnia, eller Sagan om Ringen känsla på henne? Jag fick inte ihop låten med looken? Hade varit så snyggt med utsläppt helt RAKT hår. Verkligen rakt, långt och glansigt. Hennes klänning får hon nog lämna tillbaka till teatern.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! jag har en fråga angående hur man ska sova med håret. För jag har tjockt och ganska långt hår och kan inte ha det utsläppt för att jag rör på mig mycket och då fastnar håret överallt och jag ser ut som en tovboll på morgonen efteråt. Har du något tips på hur man ska sova med håret? så att det inte skadas eller nöts på? väldigt tacksam för svar!
    Mvh Selma

    Selma 2014-05-11 22:10:22
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!