Svall-helgen var het!

Igår hade jag fullt ös på salongen och mina kunder levererade hår från himmelen. Långa, tjocka och fina hår – som jag fick chansen att göra lite extra fina med färg, klipp och lördagsstyling. Blir ni inte lite sugna på att ta tag i era hår?! Alla förtjänar och bör ha ett fint hår, kan dessa två få det – så kan NI.

damernas

 

  • Kund 1 – Färgade jag en brun ombre med ljusa toppar och softa övergångar. Klippte igenom hela håret samt fönade med rundborste så hon fick svallet.
  • Kund 2 – Detta är en mellanombre som jag valde att göra väldigt naturlig och ljusa upp lite mer från utgångsläget. Klipp och styling!

Vill ni veta hur jag fönar detta svall, samt använder locktången kan ni titta in DETTA inlägg. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Har nyss fått hem ett hårgel som jag inte har någon aning om hur man stylar med! Har sökt runt lite men kan inte hitta annat än bakåtslickat och styling på killar. Finns det några sätt att styla ett långt hår (som ditt) med gel? 🙂

    Elin 2014-05-11 21:27:30
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!