Måndag – ny vecka!

 

bild 1-16

God morgon fina läsare!

Förra veckan var helt galen för mig i jobbväg, jobbade sju dagar på salong och har massor med saker jag ligger efter med. För mig känns det som en seg fredag idag, men det är bara måndag och jag har sex friska salongsdagar kvar. Men jag älskar att jobba hårt och att jag får göra precis det jag vill är magiskt.

Har ni sett videon än? HÄR är den, så gör du fiskbensflätan. Enkelt, snyggt och så enkelt! 

  • Idag kör jag till 17.00 och ska ta tag i kontorsarbete delux. Jag har ju precis flyttat också så jag har en lägenhet som inte alls är färdig, så kanske ska pyssla lite med det. Att sluta 17.00 är ju som en halvdag för mig, haha. Så en liten update i mitt kaosliv! 

Hoppas ni mår bra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!