Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Måndag – ny vecka!

 

bild 1-16

God morgon fina läsare!

Förra veckan var helt galen för mig i jobbväg, jobbade sju dagar på salong och har massor med saker jag ligger efter med. För mig känns det som en seg fredag idag, men det är bara måndag och jag har sex friska salongsdagar kvar. Men jag älskar att jobba hårt och att jag får göra precis det jag vill är magiskt.

Har ni sett videon än? HÄR är den, så gör du fiskbensflätan. Enkelt, snyggt och så enkelt! 

 • Idag kör jag till 17.00 och ska ta tag i kontorsarbete delux. Jag har ju precis flyttat också så jag har en lägenhet som inte alls är färdig, så kanske ska pyssla lite med det. Att sluta 17.00 är ju som en halvdag för mig, haha. Så en liten update i mitt kaosliv! 

Hoppas ni mår bra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind