En fantastisk hårfärg – ljusbrun ombre

ljusbrun

 

Igår hade jag denna supergulliga tjej hos mig. Jag kände att jag verkligen ville visa er denna hårfärg. Det blev en väldigt naturlig, ljusbrun, softombre. Hennes hår var glansigt och välvårdat innan och därför passar denna hårfärg henne som handen i handsken. Jag tror att denna typ av hårfärg kommer bli den nya OMBREN. Vad tycker ni?!

 • Klippte även bort dom slita topparna och gjorde en enkel föning med rundborste. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Nydelig farge !

  Grethe Sagmoen 2014-05-19 00:11:18 http://lifeasweknowit.no
  Svara
 • Den färgen var verkligen super snygg! Om man har lite mörkare hår och vill ha en sån färg, måste man avfärga håret då eller går det att lägga in ljusare slingor bara? Blev så himla sugen på en sån färg!

  Josefine 2014-05-14 15:55:36
  Svara
 • Hej,tack för en mycket bra blogg!Jag är själv frisör och färgen är superfin.Kanske du skulle kunna skriva vilka färger o metoder du använt när du bloggar om färger?
  Kram

  josefina 2014-05-13 21:24:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!