En helt ny nageltrend / BY CELINA RYDÉN

Jag har haft en jättebra dag idag. Morgonen spenderades med fina Celina Rydén som gjorde ännu ett magiskt jobb med mina naglar, vi gick all in och Celina fick göra hennes specialité – STRECKDESIGN. Hon gör all design by hand, inga stickers eller mallar – man kan inte få ett mer hantverk än det. Jag är så otroligt nöjd med Celina, hon är otroligt proffsig och jag är så glad att träffa någon som verkligen kämpar och satsar på det den är bra på. Ni kan kika in på hennes blogg HÄR för mer inspiration.

Efter jag gjort naglarna så hade jag ett jobbmöte som var efterlängtat och dagen avslutades på salongen. 

IMG_0010-4

 

JAG ÄR SÅ NÖJD – visste blev dom fina?

IMG_0011-6

 

Fina Celina

IMG_0007-5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Skulle du kunna tipsa om Schampo och Balsam till ett normalt torrt hår som är bra men ändå billigt? Kram

    martina 2014-05-14 21:14:17 http://mmartinas.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!