STEP BY STEP – Fläta med en twist på 5 minuter

Jag tänkte visa er en enkel halvuppsättning som tar mindre än fem minuter att göra. Jag gillar den liggande flätan men det kan vara roligt att smycka till frisyren med en twist, så jag tänkte ge er en step by step guide på hur ni gör en”Fläta med en twist” hemma.

twist

steg

 1. Lägg håret på valfri sida.
 2. Ta ut två delar hår i luggen.
 3. Ta hårdelen närmast ansiktet över den andra och plocka upp nytt hår för varje twist du gör. Jag plockar upp nytt hår med höger hand under hela frisyren.

steg2

4. Fortsätt göra twist:ar tills du har tagit upp allt hår och du får tre hårdelar i  händerna.
5. Börja fläta en vanlig fläta.
6. Fläta klart och förslut med en snodd.

KLART!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej hej du är så himla sexig och snygg 😉

  Morgan 2016-05-01 11:50:51
  Svara
 • Hej!
  UNDERBART att du lägger upp vardagsuppsätningar för håret! Finns väldigt få om dem, så fortsätt gärna! 😀

  Isabell 2014-05-14 19:15:21
  Svara
 • Hej Elin, har en fråga som kan vara väldigt svår att svara på då du inte sett mitt hår… Hur som helst, mitt hår är slingat i både ljusa och mörka slingor (mest blont dock) och jag brukar platta det ibland, inte ofta dock. Mitt hår blir väldigt lätt tortt och skadat, trots att jag använder Kerastase värmeskydd och hela deras serie för skadat hår!! Så nu vill jag prova nåt från Redken, men är helt kluven på vad jag ska ha för nåt… Har spanat in diamond oil serien men har för migg att de ska finnas nåt annat för skadat hår med? Kan du inte vägleda mig lite, snälla du? 🙂 Älskar din blogg & dina hårtips!!

  Madde 2014-05-14 10:32:50
  Svara
  • Svar på Maddes kommentar.

   Hej!
   Jag tycker du ska testa Redken Diamond Oil – det är en serie som verkligen fokuserar på hår som är skadat. Satsa på schampo, balsam, inpackning samt oljan i samma serie. Ditt hår kommer bli helt underbart 🙂 Lycka till

   Elin Johansson 2014-05-14 20:50:59
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!