Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lördag // Nelly firar 10 år

ELINS66

 

Jag är helt förstörd just nu…. Jag kommer inte kunna gå på Nelly festen ikväll. Det är så att Nelly firar 10 år ikväll och den storslagna festen hålls på Lydmar, det kommer bloggare från hela världen som ska fira detta. Jag är fortfarande på salongen och måste jobba några timmar till, sedan är jag inte i bra shape för att gå på fest. Jag är riktigt bitter just nu, jag har sett fram emot detta hela veckan. BUHU – hoppas ni mår bra och har en fantastisk kväll.

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Elin Johanssons webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!