Min hårvård – vilka är era favoriter?

IMG_0001

 

Som ni alla vet så är jag lite småkär i Kevin Murphy’s produkter. Så jag tänkte visa er vilka produkter jag använder för mitt hår.

 • Jag använder KM Angel Wash och KM Angel Rinse som är schampo och balsam för färgat hår
 • Sedan en ny stjärna, KM Shimmershine som jag använder dagligen, flera gånger om dagen. Just för att den vårdar mina torra toppar samt luktar den fantastiskt gott, den har nästan blivit som min speciella parfym för håret.

Det gäller att hitta hårvård som man själv gillar och vad som passar ihop med ditt hår och hårbotten. Jag har en torr hårbotten och är allergisk mot hårfärg, det är därför jag pendlar mellan olika blonda hårfärger där jag inte behöver lägga färg i hårbotten. Vissa bottenfärger fungerar, men det tog ett tag innan jag hittade en hårfärg som passade mig och min hårbotten.

– Skulle vara jätteroligt att veta vilka hårvårdsprodukter som är era favoriter? Dela gärna med er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Mina favoriter är LANZA´s schampo och balsam med keratin healing oil. Dem är superbra om man vill motverka frizz och slippa platta håret efter duschen. Det räcker med att man fönar det torrt!

  Setty 2014-06-24 19:12:54
  Svara
 • Hej!
  Jag tänkte bara fråga hur din allergi mot hårfärg har visats sig?
  Jag är väldigt allergisk mot hårfärg, och jag har fått flera ganska kraftiga allergiska reaktioner med feber och utslag.
  Min mamma är frisör och har aldrig varit med om något liknande under hennes 20 år i branschen.
  Jag färgar med någon speciell färg nu förtiden, och den fungerar helt okej! Tror den heter SENEA 🙂
  Din blogg är verkligen hur bra som helst!! Kram på dig

  Martina 2014-05-25 21:59:20
  Svara
 • Vad föredrar du för schampo och balsam om man har torr hårbotten?

  Josefin 2014-05-20 16:13:46
  Svara
 • Hej fina du! ÄLSKAR din blogg. läser din blogg lika ofta som jag borstar håret, ofta alltså! 😉 haha

  Jag undrar bara om du använder någon olja i ditt löshår? jag har nyligen gjort magohair, och undrar om man ´kan använda tex moroccan eller redkens Diamond oil i det? eller du har kanske ett bättre tips?

  kram!

  sofie 2014-05-18 21:17:19
  Svara
 • Min syster fick en allergisk reaktion med hårfärg för några år sedan. Nu börjar min hårbotten bli torr som hennes är och jag är lite rädd för att jag också ska få en sån reaktion (hon färgar inte håret alls längre). Vad skulle du råda mig till? Finns det några hårfärger som har mindre risk för att framkalla allergiska reaktioner?

  Nina 2014-05-18 15:35:39
  Svara
 • Jag har ganska torrt och lockigt hår och använder Davines Love Curl serie! Skonsamt och milt mot håret och luktar fantastiskt ”vårigt”. Samtidigt ger det fukt och gör mina lockar fantastiskt fina!

  Cornelia 2014-05-18 15:16:45
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!