Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Söndags frisyr // knotted hairdo

Söndag, den dagen som är min heliga dag. Jag har jobbat några söndagar senaste tiden så denna lediga söndag kom väl till pass. Tvätta, städa och jobb på datorn har varit inplanerat i min kalender idag.

 • Söndagar är också min ”sköta om mig själv” dag. Jag gör hårinpackning, noppar ögonbrynen och skrubbar kroppen. Men det ska jag börja med om någon timme. Jag hade en dålig hårdag idag så jag slängde upp håret i en superenkel, rufsig uppsättning.

elins

 

Jag kommer göra en video på denna frisyr i veckan, så håll utkik. 

hair

 

hair1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Elin Johanssons webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!