Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HÅRTIPS – Skonsamma hårsnoddar

När jag var på stan förra veckan så gick jag in på Glitter och kollade igenom deras hår-sortiment. Då hittade jag dessa hårsnoddar som jag föll direkt för. Dom är i plast och mycket skonsammare än vanliga hårsnoddar med metallplattor på.

  • Dom finns i olika färger och kostar endast 40 kr

ponytail

 

pony

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Elin! Älskar att läsa om alla dina hårtips för jag är verkligen usel på att ta hand om mitt hår och måste verkligen bättra mig! Hur som helst, har en fråga till dig angående mitt hår. Jag har väldigt tunt och långt hår och jag vill att mitt hår ska bli lite tjockare för nu ser det så himla livlöst ut. Är ända lösningen extentions eller kan man göra någonting annat åt saken?
    Kram

    Linnea 2014-05-19 22:38:44 http://Www.linneaalindh.forme.se
    Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind