HÅRTIPS / Vilken olja passar bäst till löshår?

Hej fina du! ÄLSKAR din blogg. läser din blogg lika ofta som jag borstar håret, ofta alltså!  haha

Jag undrar bara om du använder någon olja i ditt löshår? jag har nyligen gjort magohair, och undrar om man ´kan använda tex moroccan eller redkens Diamond oil i det? eller du har kanske ett bättre tips?

kram!

 

Hej!

Först vill jag tacka så mycket för dom fina orden – vad roligt att du gillar min blogg. 

  • När du har löshår kan du använda vilken olja du vill. Det du ska tänka på är att huvudsyftet oljan skall göra är att återfukta ditt eget hår. När man har löshår så fokuserar man oftast bara på att applicera olja i längderna (löshåret) – så man glömmer att applicera olja i sitt eget hår. Bestäm vilken olja som passar ditt eget hår så kommer löshåret gilla oljan också.

Redkens Diamond Oil är lite speciell – beroende på vilken av dom du väljer. Den finns i svart (väldigt fet) samt i orange/gul (fet till normalt hår). Hela Diamond Oil serien är väldigt återfuktande och lämpar sig bäst till hår som är grova, tjocka och mycket skadade hår. Många som köpt denna olja har upplevt att håret blir för fett, då har man valt fel olja.

Personligen använder jag Kevin Murphys – Young.Again Young Again Treatment – som är en allt-i-ett olja som passar ALLA hår. Har inte varit med om någon som klagat på denna olja. Den skyddar håret från värmestyling och du kan till och med använda oljan nära hårbotten utan att håret upplevs fett. Men om du vill ha en olja som är lite fetare så fungerar OroFluido Hair Oil – som jag också tycker om väldigt mycket.

TIPS: Undvik att applicera olja på löshårs-fästerna!

hairoil

 

(t.v) 1.LÄNK.2.LÄNK.3LÄNK

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hur luktar Young again jämfört med shimmer oljan? Liknande eller mer ”mjukt” som thickening full again? Går det att förklara? 😉

    Kris 2014-05-20 19:36:41
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!