Mission Completed – Brun till blond

Som ni vet vid det här laget så strävar jag efter välvårdade hår och ett välvårdat hår är lika med en fantastisk hårfärg. Jag vill verkligen lyfta fram min fina kund Aline. Hon var hos mig för första gången i mars och ville bli ljus igen. Det som var det bästa var att hennes hårkvalité, så jag kände att jag kunde gå lite mer för att färga bort så mycket mörka pigment som möjligt. Resultatet från FÖRSTA färgningen ser ni högt upp på bilden nedan.

Idag kom hon till mig för att färga för andra gången och vi skulle fortsätta vägen mot en naturlig, glänsande och blond hårfärg – och vet ni? VI ÄR I MÅL! Hon har tagit hand om sitt hår och jag fick även klippa en lite kortare frisyr denna gång så jag fick bort alla svårfärgade toppar och hennes hår blev som nytt.

Jag har duktiga kunder och jag är så glad att lyckas tillsammans med kunden! 

beforeafter

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Elin! Jag hittade precis in på din blogg och blev helt fast. Har sträckläst flera sidor och känner mig grymt inspirerad. Jag är själv frisör och många av de saker du skriver om känner jag igen. Angående denna typ av behandling som i inlägget ovan, uppkommer som du nämner ofta problem. Ofta när jag väljer att göra kunderna ljusare igen brukar det ta flera behandlingar. Jag väljer att slinga håret med massvis av paket och ibland även avfärga+tona in. Tycker du att det är enklaste och bästa sättet för att få ett jämt resultat? Eller har du några tips. De flesta kunder vill ju dessutom vara kalla vilket kan ställa till problem med alla underliggande pigment. Dessutom sitter de kalla toningarna särskilt länge. Vi använder oss endast utav redken vad det gäller färg och blackbar. Alla tips är välkomna!

  Emmelie 2014-06-24 09:16:09
  Svara
 • Wow så bra resultat!

  Solin 2014-05-22 15:55:07 http://solinj.blogg.se
  Svara
 • WoooooooW!! Längtar ännu mer tills jag får en tid:)

  Sabrije 2014-05-20 23:40:27
  Svara
 • Supersnyggt! Visst blir man glad när kunderna sköter om sitt hår till punkt och prickar mellan besöken? Det gör våra liv lite lättare 🙂

  Linda Mikaelsdotter 2014-05-20 23:34:35 http://www.lindamikaelsdotter.se
  Svara
 • Hej Elin superbra blogg med mycket fantastiska tips!! Jag undrar hur du har gått tillväga för att få håret blont. Har du gjort slingor, helfärgat, avfärgat det eller något annat skulle vara jättetacksam för svar! Kram Emma

  Emma vilmersson 2014-05-20 23:03:57
  Svara
 • Hej elin! du har så himla bra blogg, har fått så många bra tips!! tänkte fråga hur man stylar kort hår? jag har halv långt blont hår och har svårt för att får till en vardaglig snygg frisyr så tänkte om du kunde ge lite tips. Jag har även tänkt att färga det i en mjuk ljus brun ton till hösten men ska jag färga det eller tona det?

  louise 2014-05-20 20:14:28 http://louisemaria.for.me
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!