GINGER LOVE //

gingerhair

 

Rödtott, ginger, röda faran, moroten och strawberry blond – kärt barn har många namn. När ca 80% av mina kunder vill bli blonda till sommaren så går denna hårfärg i mina tankar istället. Den intensiva röda hårfärgen, brunbrända ben och blå/gröna ögonen kan få vem som helst att bli avundsjuk.

Den som är rödhårig (i sig själv) är kända för att sticka ut, ha ett hetsigt temperament och är karismatiska.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin! Jag har världens fulaste färg på mitt hår! De är rött som Lindsey Lohans färg var när hon var liten ungefär! Lite blondare.Kan man tona håret så att det blir blont?

  Louise 2014-05-22 07:50:02
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Hej!
   Man kan aldrig färga sitt hår ljusare, då kommer du få bleka. Du kan rådfråga din frisör för bästa resultat. Jag tror att lägga ljusa slingor i olika nyanser kan bli fint. Lycka till!

   Elin Johansson 2014-05-23 15:32:43
   Svara
 • Jag har naturligt mellan/ljusblond men har mitt hår färgat i en kopparfärg (wella colour touch 6,4). Dock skulle jag vilja ljusa upp det till sommaren – hur gör jag lättast? Jag vill fortfarande vara rödhårig men ha en ljusare koppar!

  J 2014-05-21 15:00:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!