Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ledig Fredag / Intervju

elinjohanson

 

Vilken fredag, jag älskar fredagar. Idag valde jag att ta en heldag för massor med jobb med min mail, bokningar och bloggen. Detta är glansen av att vara egenföretagare, friheten att bestämma hur livet ska se ut. Min morgon började med att supergulliga Johanna från Modette kom hit och gjorde en intervju och ett reportage med mig, vad det är kommer ni få ta del av i nästa vecka – SÅ SPÄNNANDE. 

Igår hade jag inte tillgång till internet för det är störningsfel där vi bor och ska bli klart till helgen, därav min dåliga bloggning igår. Nu sitter jag på i solen på  innergården, med lemonad och jobbar på för fullt. Jag hoppas ni tar vara på det fina vädret som Sverige bjuder på.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hejsan Elin! Har en fråga här igen, det talas ju helatiden om att man ska tvätta håret så sällan som möjligt. Jag är egentligen superbra på det! Brukar tvätta håret en gång i veckan (jobbar på snabbmatsrestaurang så håret börjar lukta illa lika fort igen FAST jag skulle tvätta det varje dag). Men är en gång i veckan för lite?! Vissa säger att man ska tvätta håret varje dag för annars kan inte håret växa pga all smuts i hårbottnen… Är verkligen jätteorolig för jag har inte tagit bra hand om mitt hår alls tidigare men då jag fick upp ögonen för din blogg får jag verkligen sån jäkla hårinpiration så jag bara måste, därav mina frågor, hehe … 🙂 Tack på förhand Elin, du är bäst!

    Madde 2014-05-23 20:42:02
    Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind