Ledig Fredag / Intervju

elinjohanson

 

Vilken fredag, jag älskar fredagar. Idag valde jag att ta en heldag för massor med jobb med min mail, bokningar och bloggen. Detta är glansen av att vara egenföretagare, friheten att bestämma hur livet ska se ut. Min morgon började med att supergulliga Johanna från Modette kom hit och gjorde en intervju och ett reportage med mig, vad det är kommer ni få ta del av i nästa vecka – SÅ SPÄNNANDE. 

Igår hade jag inte tillgång till internet för det är störningsfel där vi bor och ska bli klart till helgen, därav min dåliga bloggning igår. Nu sitter jag på i solen på  innergården, med lemonad och jobbar på för fullt. Jag hoppas ni tar vara på det fina vädret som Sverige bjuder på.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hejsan Elin! Har en fråga här igen, det talas ju helatiden om att man ska tvätta håret så sällan som möjligt. Jag är egentligen superbra på det! Brukar tvätta håret en gång i veckan (jobbar på snabbmatsrestaurang så håret börjar lukta illa lika fort igen FAST jag skulle tvätta det varje dag). Men är en gång i veckan för lite?! Vissa säger att man ska tvätta håret varje dag för annars kan inte håret växa pga all smuts i hårbottnen… Är verkligen jätteorolig för jag har inte tagit bra hand om mitt hår alls tidigare men då jag fick upp ögonen för din blogg får jag verkligen sån jäkla hårinpiration så jag bara måste, därav mina frågor, hehe … 🙂 Tack på förhand Elin, du är bäst!

    Madde 2014-05-23 20:42:02
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!