HÅRTIPS / Hur får du din hårfärg att hålla längre?

Alla vet att hårfärger släpper och blir dassiga efter ett tag. Varför? – Jo, för hårfärger i dagens läge är utformade för att ge naturliga resultat och den kompakta”peruk” färgerna är borta, tack för det. Sedan beror det på hur din hårkvalité och vilka produkter du använder för ditt hår.

Men jag tänkte tipsa er lite om hur ni kan bevara eran hårfärg lite längre.

 • Att förbereda håret några dagar innan du ska till frisören och få håret färgat är ett superbra knep. Jag kan tipsa om Matrix Biolage’s Advanced Keratindose, det är en superbra serie som bygger upp håret på djupet och tillför extra proteiner. Ju friskare hår du har desto längre håller din hårfärg.
 • Att vänta några dagar med att tvätta håret efter en färgbehandling kan rekommenderas, hur länge då? – JO, så länge du kan. Varmt vatten är det som gör att färg-molekylerna luckras upp och ju mer du tvättar håret desto fortare försvinner färgen. Använd så snälla produkter som möjligt, gärna sulfat/parabenfritt schampo och balsam.
 • För att kunna tvätta håret mer sällan så att din hårfärg håller längre så är nyckeln TORRSCHAMPO, bästa räddningen i alla tider.
 • Färgbomber eller pigment-inpackningar är en bra hjälp att boosta hårfärgen. T.ex Revlons färgbomber eller NYCE pigmentinpackningar är dom två jag tycker bäst om.
 • Återfuktning – Arganolja eller vårdade kurer är jätteviktigt.

 

Haircolor

1.LÄNK.2.LÄNK.3.LÄNK.4.LÄNK.5.LÄNK.6.LÄNK

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!