Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS – Bota solbrännan för hud och hår

Ingen kan ha missat min solbränna igår på Instagram (StyleElin), kolla in den så kommer ni att förstå. Jag missade solskyddsfaktor och satt ute i solen några timmar så min bleka kropp fick en chock. Men jag skulle vilja tipsa om denna produkt som är en after-sun lotion som passar till både huden och håret.

  • Wella Sp After Sun Fluid 210 kr – Jag tycker den doftar fräscht och torkade in i huden på ett behagligt sätt. Minus är att konsistensen var en aning blaskig och jag fick smörja in flera gånger för att känna återfuktning. Jag testade även i håret vilket jag upplevde mer positivt, mitt hår blev mjukare och lättare att borsta igenom – men även där så tycker jag att den borde vara mer krämig för att vara en after-sun produkt.

IMG_0001-4

 

IMG_0002

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Elin!
    Jag undrar om man kan föna håret när det redan är torrt? I så fall hur? Och sedan har jag en till fråga/problem: mitt går är väldigt stort, tjockt och fluffigt men det blir för ”trollaktigt” när det har torkat. Min frisör säger att mitt går är sådant, att hårdtränar är ”porösa”, och hon har gett mig tipset att ta i lite lite balsam i håret efter dusch, men jag tycker inte det fungerar! Jag är väldigt snäll mot mitt hår och fuktar det, har inpackningar, bra schampo och balsam m.m. men jag tycker inte att det märks att jag tar hand om mitt hår! Tacksam för svar!

    Sofia 2014-05-24 15:36:12
    Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind