TIPS – Bota solbrännan för hud och hår

Ingen kan ha missat min solbränna igår på Instagram (StyleElin), kolla in den så kommer ni att förstå. Jag missade solskyddsfaktor och satt ute i solen några timmar så min bleka kropp fick en chock. Men jag skulle vilja tipsa om denna produkt som är en after-sun lotion som passar till både huden och håret.

  • Wella Sp After Sun Fluid 210 kr – Jag tycker den doftar fräscht och torkade in i huden på ett behagligt sätt. Minus är att konsistensen var en aning blaskig och jag fick smörja in flera gånger för att känna återfuktning. Jag testade även i håret vilket jag upplevde mer positivt, mitt hår blev mjukare och lättare att borsta igenom – men även där så tycker jag att den borde vara mer krämig för att vara en after-sun produkt.

IMG_0001-4

 

IMG_0002

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Elin!
    Jag undrar om man kan föna håret när det redan är torrt? I så fall hur? Och sedan har jag en till fråga/problem: mitt går är väldigt stort, tjockt och fluffigt men det blir för ”trollaktigt” när det har torkat. Min frisör säger att mitt går är sådant, att hårdtränar är ”porösa”, och hon har gett mig tipset att ta i lite lite balsam i håret efter dusch, men jag tycker inte det fungerar! Jag är väldigt snäll mot mitt hår och fuktar det, har inpackningar, bra schampo och balsam m.m. men jag tycker inte att det märks att jag tar hand om mitt hår! Tacksam för svar!

    Sofia 2014-05-24 15:36:12
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!