Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Framgångs-middag

Hej mina vänner!

Idag har jag jobbat hela dagen på salongen med kunder. Måndagar är min mest effektiva dag på hela veckan, jag förbereder allt inför veckan och svarar på alla mail som jag fått under helgen. Sedan jag blev egenföretagare så älskar jag måndagar, att kunna planera och styra kommande vecka precis som man vill.

Efter salongsjobb så tog jag med min vapendragare, partner in crime Therese på en middag. Vi åt en fantastik pasta på Ciao Ciao Due på Östermalm och avslutade med en god kaffe. Måndagar är nya fredag!

mat mat1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Du är grym! Älskar din blogg och dur världens bästa frisör man kan hitta!

    Jag har en liten fråga, en hemsida dök upp på Facebook för mig nyss om några produkter som ska få håret växa ENORMT mycket fortare – enligt dom. Harmony life -hairbell heter det. Vet du något om detta? Andra som kommenterat om det verkar vara positivt överraskade, att det verkar funka. Men när man läser på sidan så är det lite dålig grammatik där och var, så då blir man ju nojjig för om det är farligt eller bara massa påhitt. Vet du något om dessa? Isåfall får du gärna skriva ett inlägg om det! Tackkk kram

    Ellinor 2014-05-26 23:48:57
    Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind