Framgångs-middag

Hej mina vänner!

Idag har jag jobbat hela dagen på salongen med kunder. Måndagar är min mest effektiva dag på hela veckan, jag förbereder allt inför veckan och svarar på alla mail som jag fått under helgen. Sedan jag blev egenföretagare så älskar jag måndagar, att kunna planera och styra kommande vecka precis som man vill.

Efter salongsjobb så tog jag med min vapendragare, partner in crime Therese på en middag. Vi åt en fantastik pasta på Ciao Ciao Due på Östermalm och avslutade med en god kaffe. Måndagar är nya fredag!

mat mat1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Du är grym! Älskar din blogg och dur världens bästa frisör man kan hitta!

    Jag har en liten fråga, en hemsida dök upp på Facebook för mig nyss om några produkter som ska få håret växa ENORMT mycket fortare – enligt dom. Harmony life -hairbell heter det. Vet du något om detta? Andra som kommenterat om det verkar vara positivt överraskade, att det verkar funka. Men när man läser på sidan så är det lite dålig grammatik där och var, så då blir man ju nojjig för om det är farligt eller bara massa påhitt. Vet du något om dessa? Isåfall får du gärna skriva ett inlägg om det! Tackkk kram

    Ellinor 2014-05-26 23:48:57
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!