Tips för dig med mellanlångt hår

Ett mellanlångt hår är helt inne i tiden just nu och är det mest trendiga du kan bära upp denna årstid. Den längre boben (lobs) har länge varit populärt under en längre period, men nu börjar den frisyren växa ut till en mellanlängd – ta vara på det. 

 • Ett mellanlångt hår passar det flesta människor och är den frisyr som är enklast att styla och underhålla. Du är också inte så kinkig om det behövs klippas av några extra centimeter och valet av hårfärg är större. Det jag tycker är snyggast med denna längd är att du som person framhävs betydligt mycket mer än om du har längre hår. Halsen, nyckelbenen, dina drag i ansiktet och ögonen kommer fram på ett helt annat sätt.

middle

 

Den djupa sidbenan är också en storfavorit!

middle2

 

Den blonda hårfärgen och en Parted Bangs (Delad lugg) är en fenomenal kombo. 

middle3 middle4

LUGGEN – GE MIG!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin! Tack för en super blogg!! Jag har en fråga, jag har mellanlångt ljusbrunt/blondt hår men allt hår är inte helt jämnlångt. Jag har velat göra en delad lugg, men tror du att det kan bli fult när allt mitt hår inte är i helt samma längd? Vill så gärna gå till dig och råda och även klippa o slinga håret, men såg att du inte har några tider förrens i september.

  Lisa 2014-05-26 18:58:14
  Svara
 • Åh så bra tips!

  Solin 2014-05-26 14:45:22 http://solinj.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!