HAIRSTYLE – Twist

Imorse hade jag ett hår som stod åt alla håll. Min bästa locktång har lagt av och jag fick ta fram plattången och locka till vissa delar av håret. Min första tanke var att sätta upp håret i en ponytail (för att värmen ute är magisk) men jag vill ändå se fin ut i håret.

 • Jag lockade håret med en plattång – SE VIDEO HÄR (länk)
 • Sedan tog jag frampartiet och twistade håret tills jag kom bakom örat
 • Fäst med hårnålar
 • Gjorde samma sak på båda sidorna
 • Spraya med valfri spray

Resultatet blir en superenkel frisyr som ser mer avancerad ut än vad den är. Jag får inget hår i ansiktet som klibbar och känslan blir som att jag skulle satt upp hela håret i en ponytail.

En perfekt frisyr för heta sommardagar!

enkelt enkelt2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Drömhåret!

  Solin 2014-05-27 14:52:42 http://solinj.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag ska på bal på torsdag, den 29. Jag undrar om du har några tips på fina frisyrer gärna med lockar och flätor, tack för en jätte bra blogg!

  Moa 2014-05-27 12:26:35
  Svara
 • Hej Elin! Jag har tjock och mellan långt hår. När jag fönar mitt hår med rundborste är det lent och glansigt. Men mitt problem är att så fort jag låter det självtorka så blir de sista 10-15 centimeterna så frissiga! Jag får PANIK! Har du något tips på produkt (Kanske leave-in) som jag kan ha i och låta självtorka som får ner frissigheten? Ibland har man ju inte tid att föna håret. Tack för en bra blogg annars 🙂 Kram

  Linn 2014-05-27 10:54:52
  Svara
 • Hej och tack för fin blogg!
  Skulle inte du kunna visa hur du gör en finföning på dig själv? Jag försöker och försöker men det blir bara en ända tjorv.. Kram

  Linn 2014-05-27 08:33:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!