HÅRTIPS – Volym och näring

Det finns en produkt som jag har använt i alla år som alltid är med mig överallt – Unite U Luxury Moisture & Shine (395:-). Det är en vårdande crème som appliceras i vått hår och ger håret näring och glans på djupet. Håret blir mjukt, följsamt och ger en fantastiskt lyster.

Eftersom jag alltid volymfönar håret så måste jag applicera en volymgivande produkt som ger mer stadga. Då testade jag Living Proof Root Lifting Spray (ca 180 kr). Jag tycker denna passade mig bra, en normal stadga och den är väldigt lätt att arbeta med. Jag sprayade i hela rötterna samt på hela längderna.

När hårvård är som bäst!

IMG_0004-2

 

IMG_0002-3 IMG_0003-3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Undrar också vart det finns att köpa ? 🙂

    Lina 2015-01-14 18:11:53
    Svara
  • var kan man köpa dessa produkter?

    Christina 2014-05-29 17:36:51
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!