Brutal hår-makeover

Det är sista rycket nu innan sommaren för alla att bli fina i håret. Denna vecka har varit helt otrolig, i stort sett ALLA vill klippa av sig håret och bli blonda. Mina fingrar glöder nästan av alla foliéslingor, så underbart. 

Men i morse hade jag en kund som ville klippa bort sitt jättelånga, slitna och mörkblonda hår. TILL en kall, blond LOBS. Jag älskar att klippa dessa långa page-frisyrerna, sen att kunna klippa bort så mycket hår så hon kan få bli väldigt blond och kall. Älskar mitt jobb! 

makeover

 

Före&Efter

makeoverelin

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej!! Jag är såå sugen på att göra EXAKT så, har till och med typ precis sånt hår som på förebilden! Gjorde ni det i en sittning eller kom hon tillbaka flera gånger? Har läst och frågat mig till att det är ett par veckors process… Tacksam för svar!!

  Bianca 2017-06-26 15:19:42 http://rioor.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  Så otroligt fint och precis så som jag vill att mitt hår ska se ut! Var kan jag boka tid hos dig? Tacksam för svar!//Sarah

  Sarah 2014-07-02 22:08:29
  Svara
 • Hej! Har du något tips hur man kan ljusa upp håret (brunt) utan att slita på det för mycket nu till sommaren?

  Emma 2014-06-01 12:01:42 http://greatest.blogg.se
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma!
   Så fort du väljer att ljusa upp håret så är det en icke skonsam behandling – vilket gör att håret slits. Gå och rådgör med din frisör vad som passar just ditt hår.
   Lycka till

   Elin Johansson 2014-06-01 20:29:14
   Svara
 • Så snyggt! Får man fråga hur lång tid du lägger varje gång på dina kunder? Hur lång tid la du på detta fina arbetet? Färgen (och frisyren) blev ju jättefina!!!!

  Kris 2014-05-31 19:32:49
  Svara
  • Svar på Kriss kommentar.

   Åh, tack snälla. Jag lägger alltid minst tre timmar, beroende på vad som önskas samt hårmängden. Men aldrig under 3 timmar för klipp&färg/sling!

   Elin Johansson 2014-06-01 20:32:30
   Svara
 • Wow, vilket jobb du gjort! Hur fint som helst, en drömfrisyr helt klart!
  Vad tycker du om Blondinbellas schampo – bra/dåligt, värt pengarna, etc? 🙂 kram!

  Hanna 2014-05-31 13:42:51 http://nattstad.se/dearhanna
  Svara
 • Hej Elin! Jag har en fråga. Jag använder kevin murphy schampo, balsam, hårolja, inpackningar och har torrschampo. Deras serie är parabanfritt och sulfatfritt. Men nu är mitt torrschampo från kevin slut för tredje gången och jag behöver köpa en ny. Är det bästa att köra på samma igen? Eller kan jag testa någonting nytt? Du har tipsat om redekens torrschampo och jag är sugen att testa den men den är inte paraben och sulfatfritt är det då dåligt att då använda ett torrschampo som kanske har det? Jag är nöjd med hur kevins torrschampo fungerar men jag tänkte bara om det är dumt då att testa någonting nytt. Hoppas du svarar 🙂 din blogg är bäst! Med vänlig hälsning, Hanna

  Hanna 2014-05-31 13:37:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!