HÅRTIPS – Jag har gett upp hoppet om hårspray

Många av er, eller rättare sagt ALLA har nog en hårspray som står i badrummet. Hårspray har i alla år varit en favorit för alla och hoppet om att frisyren ska hålla på plats finns fortfarande där. MEN, jag kan helt ärligt säga att jag har gett upp hoppet om ”vanlig” hårspray.

Jag använder hårspray endast om min kund vill det eller om jag gör håruppsättningar – men vid det sistnämnda tillfället så fungerar wax-spray lika bra (om inte bättre). Ni har kanske sett i mina videos att jag använder saltvattenspray istället när jag stylar hår, därför tänkte jag visa er min absoluta favorit.

Redken Pure Force 20 (295 kr) finns att köpa HÄR (länk)
– Sprayas i både fuktigt och torrt hår. Denna produkt är den som jag använder mest på mig själv samt på mina kunder.

 • Fixera lockar med
 • Gör enkla uppsättningar och frisyren håller sig på plats
 • Känns inte plastig eller hård som många ”vanliga” hårsprayer upplevs som
 • Spraya denna i hårbotten innan volymföning för extra volym
 • Spraya i fuktigt hår, låt håret vara och njut av saltvattenskänslan (spraya väldigt mycket för bäst effekt)
 • För att lägga småhår på plats
 • Vill du göra en stram ponytail, spraya under hela processen

IMG_0010 IMG_0012

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej!
  Måste börja med att säga att du har en väldigt bra blogg. Själv är jag totalt värdelös när det kommer till hår, och har aldrig riktigt tagit hand om det.. Men du har givit mig inspiration och har nu sen en tid tillbaka börjat ta hand om det, mycket tack vare dig 🙂

  Nu till mina två frågor: vilket saltvattenspray använder du? Eller vilket rekommenderar du? Och vad rekommenderar du för schampo&balsam/hårinpackning? Jag har väldigt livlöst/rakt, och flygigt hår.

  Tacksam för svar 🙂

  Tilda 2014-06-07 16:06:01
  Svara
 • Hej ! Varför är din flaska svart men den som du länkat till är silver?? Är de verkligen samma ?? Tacksam för svar!!

  jenny 2014-06-03 21:42:34
  Svara
  • Svar på jennys kommentar.

   Hej Jenny!
   Redken har bytt design, jag tror inte sidorna på internet har hunnit byta bild bara. Men det är samma innehåll!

   Elin Johansson 2014-06-03 21:58:15
   Svara
 • Hej! Men visst är denna Redken-spray en ”vanlig” hårspray? 🙂 Har du tips på en bra saltvattenspray? Har fått prova ett par st när jag klippt mig och tycker att volymen varit magisk till en början, men innan dagen är slut har håret kännts tungt och smutsigt. Jag har ganska tjockt hår men det är tunna, mjuka strån så det tappar lätt volym och jag använder ”vanlig” spray för att ge håret stadga och göra det mindre flygigt. Den där volymen jag vill åt får man ju dock inte.
  Tack för en bra blogg!! 🙂

  Helena 2014-06-01 11:26:57
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Hej Helena!
   Ja, eller det är inte en gasspray. Alla gassprayer kallar jag ”vanlig” hårspray. All volym börjar i vått hår och jobbet du gör i vått till torrt (volymföna) – det är
   där all volym kommer ifrån. Kör på det som passa för dig, alla är olika!
   Tack för att du gillar min blogg!
   Lycka till

   Elin Johansson 2014-06-01 20:31:33
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!