Följ min Facebook-sida

elins

 

Jag vill välkomna er till min nya Facebook-sida – ElinDamernasVärld (länk)

På denna sida kommer jag samla min Instagram, blogg, Youtube samt information till mina kunder. Jag tänkte göra det enklare för er att hålla koll på mig, så nu levererar jag allt på ett och samma ställe. På denna sida kommer jag även släppa tider om någon avbokar sin tid hos mig, så ni enkelt kan hålla koll.

Välkomna och jag hoppas ni går in och gillar!
Kram på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Elin! Kan du inte ge lite tips för frisyrer till studenten? Tar studenten i veckan och har lite idébrist för vad man ska hitta på där under mössan… Vore så bra! Tack för en fantastisk blogg!!!

    Emmie 2014-06-01 15:21:16
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!