Tips på en vårdande olja

Idag tänkte jag tipsa om en vårdande hårolja som är perfekt för dig som bryr dig om ditt hår samt till ett behagligt pris. Den ger ett frissigt hår glans och mjukhet, den hjälper hårfärgen att behålla sin lyster och denna olja luktar helt magiskt.

Amika Oil Treatment 329:- HÄR

TIPS: Blanda i några droppar olja i din inpackning för extra vård!

IMG_0001-7 IMG_0002-4

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej!
  Är det någon skillnad på hår och dess kvalité när det kommer till ålder.
  23…47…70år. Kan vi använda samma schampo och stylingprodukter? om inte vad rekommenderar du? Alla tre har naturligt hår utan färg i.
  Hoppas du förstår hur jag menar.

  anne 2014-06-02 09:08:16
  Svara
 • Hej superbra blogg med tips! Jag har en fråga, om man använder hårolja men slutar med de, blir håret förstört i topparna då? Har en vän som slutade använda hårolja och hon sa att hon fick jättefrissiga toppar efteråt..

  Hanna 2014-06-01 20:56:54
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag har ett problem; Jag har ganska tjockt hår (ofärgat), men det blir väldigt konstigt ibland. När det har varit blött och torkar så blir det jättestort och ”poröst”. Olja hjälper inte, och trots att jag försöker att vårda mitt hår bra med inpackningar, inte utsätta det för värme, kvalitetsprodukter m.m. så hjälper det inte! Har du något tips? Det är nämligen väldigt jobbigt att se ut och känna sig som ett troll efter att håret torkat. Tack på förhand.!

  Sofia 2014-06-01 20:47:07
  Svara
 • Behagligt pris??!

  mirella 2014-06-01 20:20:28
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!