Läsarfråga – Varför byta?

Hej Elin! Jag har en fråga. Jag använder kevin murphy schampo, balsam, hårolja, inpackningar och har torrschampo. Deras serie är parabanfritt och sulfatfritt. Men nu är mitt torrschampo från kevin slut för tredje gången och jag behöver köpa en ny. Är det bästa att köra på samma igen? Eller kan jag testa någonting nytt? Du har tipsat om redekens torrschampo och jag är sugen att testa den men den är inte paraben och sulfatfritt är det då dåligt att då använda ett torrschampo som kanske har det? Jag är nöjd med hur kevins torrschampo fungerar men jag tänkte bara om det är dumt då att testa någonting nytt. Hoppas du svarar , din blogg är bäst! Med vänlig hälsning, Hanna

Hej Hanna!

Jag tycker självklart att du ska fortsätta med dom produkter som fungerar för dig. Varför byta? Varför ändra ett vinnande koncept? Hårbotten samt håret har vant sig vid dessa produkter du använder och om du prövar någonting annat så kan det ge en reaktion. Det är enkelt att ändra torrschampo, det lägger sig bara på ytan och kommer inte göra någon skada för håret.

 • Men Kevin Murphys torrschampo är den bästa på marknaden och har vunnit flest priser. Så jag tycker du ska fortsätta med den om du gillar den!

IMG_0001-9

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åh jag måste bara få fråga en sak angående denna produkt! Fungerar den på alla hårfärger? Jag har brunt hår och vill inte att det ska bli vitt som det blir med vissa torrshampoo.

  Felicia 2014-06-06 10:16:32
  Svara
 • Hej! Jag har ett kort hår på utväxt. Just nu går nästan hela håret till örsnibbarna ungefär. Mitt hår är ganska tjockt, rätt mjukt och bara med lite självfall. Har du några tips och idéer på hur man kan variera sin frisyr? Skulle gärna vilja ha lite lockar till midsommar tex. Hur får kan jag få till det på bästa sätt?
  Tack för en bra blogg, det märks verkligen att du älskar ditt jobb!!
  / Karin

  Karin 2014-06-02 18:54:02
  Svara
 • Hej Elin,

  Vill börja med att säga att din blogg är galet bra och du inspirerar verkligen. Älskar att du tar dig tiden att svara på frågor.

  Jag undrar vad du tycker om ljusfärg? Är det något du själv brukar använda? Min frisör vill gärna göra det på mig istället för slingor. Men jag är sjukt tveksam och har än så länge inte velat prova, dels för att jag inte alls vet hur resultatet blir men även för att hon sa att man oftast får en varm blond ton, vilket jag inte vill ha. Sedan är jag också rädd att utväxten blir mycket mer markant eftersom man lägger en färg i hela håret. Vad tycker du? Kan man få snygg blond färg genom den metoden?

  Linnea 2014-06-02 18:01:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!