En väldigt oklar produkt?!

loreal

 

Jag pratade med en kund idag som sa att hon hade testat Loreal Paris nya tillskott – ”Sunkiss Jelly”. Det är en gel som ska gradvis göra håret ”solkysst”?! Hennes hår hade blivit väldigt fläckigt, en rödaktig nyans och hennes hår blev som svinto?! Jag som är helt emot hemmafärgningar blir såklart väldigt nyfiken på vad detta är för skämt?! Jag var tvungen att höra av mig till Loreal Paris och fråga vad detta egentligen är?

 • Vad är det som gör att håret ljusas upp?
 • Det är i gel-format, vad är det som oxiderar om du inte behöver tillsätta väteperoxid?
 • Den ska inte sköljas ur? Hur vad är det som stoppar oxidationen då?
 • Det är livsfarligt att gå runt med oxiderande kemikalier i håret?!

– Jag såg en film på Facebook där dom visade hur denna fungerande. Delningen har fått oändligt mycket kommentarer, inte till deras fördel dock. Flera som testat denna har upplevt att deras hår blivit helt förstört.

VARNING: ÄR det någon av er som testat denna produkt? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • köpte produkten igår och testade på 1 slinga, blev ingen större skillnad… efter att jag sett detta nu så ska jag hålla mig undan!!

  elin 2014-06-03 23:34:16
  Svara
 • Jag håller med! Likadant med de där sprayen som också ska göra håret gradvis ljusare. Jag fattar inte att de säljs längre och jag blev så irriterad när jag såg filmen om denna nya. Hade aldrig i hela mitt liv tagit något sådant i håret och tycker det är synd att många inte vet hur skadliga de är.

  Amanda 2014-06-03 22:54:56
  Svara
 • Jag funderar på att boka tid hos en eko frisör, sett några arbeten och de ser väldigt bra ut! Men jag vet inte mycket om eko produkter, kan de vara lika bra som vanlig färg blandningar ?Ibland tror man att allt som är ekologiskt är så bra men frågan är om det är. Blir nojjig att de kanske inte blir lika bra resultat eller att de är någon konstig gojja bara

  Sandra 2014-06-03 22:03:29
  Svara
 • Hej! Skulle bli så sjukt himla tacksam om du kollade din mail, mailade dig för någon vecka sedan och skulle bli så himla tacksam om du kunde svara! Du verkar så duktig på hår! Så kolla gärna 🙂

  Frida 2014-06-03 17:52:33
  Svara
 • Vad fick du för svar?

  anonym 2014-06-03 15:26:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!