Läsarfråga – Ekofrisör?

Jag funderar på att boka tid hos en eko frisör, sett några arbeten och de ser väldigt bra ut! Men jag vet inte mycket om eko produkter, kan de vara lika bra som vanlig färg blandningar ?Ibland tror man att allt som är ekologiskt är så bra men frågan är om det är. Blir nojjig att de kanske inte blir lika bra resultat eller att de är någon konstig gojja bara.

Hej!

Jag har faktiskt inte någon större erfarenhet av Eko-Frisörer. Jag har testat mycket Eko-produker, så som färg och hårvård mm. Jag har vissa kunder som är superduper känsliga för hårfärg som jag får köpa in helt naturliga hårfärger (eko-färg) till. Det jag har testat hittills gillar jag men jag ska inte säga att jag kan så mycket om det.

Jag tror inte att det skall vara någon större skillnad men jag rekommenderar dig att kolla upp vem du ska till, vad den frisören jobbar med för typ av eko-färg och om du kan se några före/efter bilder. För några år sedan när det började bli populärt med eko-färg så testade jag dem och upplevde att resultatet blev dassigt, matt och livlöst?! Till min förvåning. Men jag vet också att dagens eko-färger har blivit mycket bättre.

Oftast är ekoprodukter gjorda av naturliga växter, örter mm och är man t.ex pollenallergiker så kan det ge utslag?! Det är inte så många som tänker på det, men bara för du är känslig mot vissa kemikalier så är det ingenting som säger att du kan vara känslig mot starka örter.

Det vore jätteroligt om du ville maila mig eller skriva en kommentar hur du upplevde resultatet efter din behandling.

elinjohansson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Elin! Tack för en bra Blogg. Jag skulle vilja veta mer om din salong. Hur den ser Ut, om du har många som jobbar hos dig osv? Skulle vara kul om du skrev ett inlägg om din salong, är nyfikeeeen! 🙂

    Lina 2014-06-05 10:57:36
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!