STEP BY STEP – HOLLYWOOD by Blake Lively

Efter mitt inlägg om att Blake Lively stal hela showen på CFDA Fashion Awards 2014 så ville inte jag vara sämre. Så jag skulle vilja visa hur jag tolkade hennes look. Kan hon kan jag och NI KAN.

elinvsblake

 

 • Jag rullade upp halva håret på värmespolar
 • Samtidigt som spolarna svalnade, lockade jag resten av håret med Amikas Curler Set. Jag har skrivit om denna locktång HÄR!
 • Jag använde storlekarna 25 mm och 32 mm

1

 

2

 

 • Låt lockarna svalna i handen eller sätt upp locken som den är med en hårnål
 • Spraya saltvattensspray eller spraywax
 • Släpp ut lockarna och värmespolarna

3

 • Borsta igenom hela håret
 • Tupera hela håret bakåt
 • Dra bak håret med ett valfritt hårband
  – Mitt är från Glitter

8

 

 • Spraya hela håret
 • Vill du vara helt säker på att hårbandet håller sig på plats? Då kan du fästa några hårnålar i nacken

IMG_0050

 

6

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Elin!
  Jag har en fråga kring min hårbotten. Jag har ett tjockt och färgat mellanlångt hår och försöker att tvätta håret så lite som möjligt, vilket blir ca 3 gånger i veckan, men det är svårt eftersom min hårbotten blir fet väldigt snabbt. När jag tvättar håret använder jag mig av Redken, Matrix Biolage eller L’oreal och jag använder Moroccanoils hårinpackning 1-2 gånger i veckan. Jag försöker också hålla mig ifrån värmeverktyg och om jag gör det använder jag värmeskydd.
  Men nu till min fråga. Min hårbotten känns ”sandig” och om jag kliar mig i hårbotten lossnar det vita prickar/flagor. Min första reaktion var att det var mjäll och jag testade Head & Shoulder schampo, men eftersom det inte hjälpte köpte jag Redken Dandruff Control Schampo. Jag har använt den enligt bruksanvisningarna och efteråt känns håret rent och luftigt. Men redan samma dag eller dagen efter känns mitt hårbottnen ”sandigt” som innan jag tvättade håret.
  Är trött på att känna mig äcklig i hårbotten och mitt torrschampo från Batiste fungerar inte riktigt. Vad ska jag göra åt min hårbotten för att få ett så friskt hår som möjligt?

  Lina 2014-06-06 12:06:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!